Moxilon verdicht, verhard, kleurt en beschermt

Alles-in-een impregneermiddel voor het voorkomen en herstellen van problemen met wanden en vloeren van beton, steen, hout en andere (licht) poreuze minerale ondergronden.

Moxilon is een door Borel ontwikkeld impregneermiddel wat kan worden gebruikt voor het water- en vuil afstotend maken van betonnen, stenen en houten oppervlakten. De afgelopen jaren is Moxilon zo ontwikkeld en samengesteld dat er nog twee producten zijn de Moxilon Hydroleo en Moxilon Color.

Gratis test-set aanvragen

Interesse? Je kunt het eerst zelf ervaren met onze gratis test-set.

Test-set aanvragen

Moxilon Hydroleo

Beschermt en versterkt het oppervlakte door een sterke indringing in beton, steen, hout en andere minerale ondergronden. Beschermt tegen vervuiling en slijtage zowel voor vloeren als wanden, binnen en buiten.

Transparant impregneermiddel

Moxilon Colour

Kleuren, semi transparant en beschermen in één impregneermiddel. Goede indringing in minerale ondergronden voor een langere levensduur en mooie diepe kleur. Is voor zowel vloeren als wanden inzetbaar. Binnen en buiten.

Gekleurd impregneer

Moxilon productlijn voorheen

Jaren geleden is Borel begonnen met het ontwikkelen van verschillende producten in de Moxilon productlijn voor het beschermen en versterken van Beton. De afgelopen jaren zijn onze producten doorontwikkeld naar een alles-in-een impregneermiddel. Betere kwaliteit, efficiënter werken en gemak waren hierbij het uitgangspunt.

Onze partners

Bel ons voor advies:
+31 26 325 46 52
06 53 37 69 75
E-mail sturen:
info@borel.nl
Mia Huberts
Mia Huberts, Service & support

Call Us:
+31 26 325 46 52
E-mail Us:
info@borel.nl
Copyright © 2022 Borel B.V.
Website door mostvalue_