Borèl Construction Chemicals

Borèl, sinds 1998 gespecialiseerd in de bescherming van minerale oppervlakken is uw partner bij beton problemen. In de afgelopen jaren ontwikkelde Borèl een compleet productengamma waarmee al de voorkomende beton problemen tot het minimum gereduceerd kunnen worden. De producten zijn zowel leverbaar in transparante als gepigmenteerde uitvoering.

De zekerheden bij Borèl

De CE-markering geeft aan dat de producten voldoen aan de wettelijke Europese eisen voor bouwmaterialen. Bovendien bevatten de producten geen schadelijke stoffen of oplosmiddelen en zijn vrij van schadelijke stoffen en zijn de producten voorzien van veiligheidssymbolen en voldoen daardoor aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast heeft Borèl de ervaring, de expertise en geven we 20 jaar garantie op onze producten.

CE-gecertificeerd

Toepasbaar op beton, steen en hout

De producten van Borèl worden zeer breed ingezet. U moet denken aan verwerking in de utiliteitsbouw, wegenbouw, waterbouw, landbouw, tuinbouw, woningbouw maar ook worden de producten gebruikt door betonwaren fabrikanten. U ziet de producten terug op of in winkels, (parkeer)garages, werkplaatsen en vliegvelden, gebieden die bloot staan aan de invloeden van zon, zee en wind.

Daarnaast is slijtage van betonvloeren en schade aan gevels en of verhardingen door vorst, dooi en gladheidsbestrijding een veel voorkomend probleem. De producten en de expertise van Borèl komen hier dan ook goed van pas.

Zelf eenvoudig aanbrengen

Advies op maat

Bij Borèl bent u aan het juiste adres als u hulp of advies in het onderhouden of beschermen van beton constructies nodig heeft. Borèl is al sinds 1998 gespecialiseerd in de bescherming van beton en minerale poreuze ondergronden. Wij adviseren vele partijen met oplossingen voor dat deze gaan uitvoeren. De mogelijkheden van bouwen met beton zijn eindeloos. Afhankelijk van de ondergrond, de weersomstandigheden en de lokale situatie zijn er verschillende mogelijkheden voor beton onderhoud om een duurzame oplossing aan te brengen.

Adviesgesprek?

Recente referenties

Onze producten worden in veel verschillende branches en met verschillende toepassingen gebruikt. Allemaal één doel een hoogwaardige kwaliteit.

Laat je inspireren

Wat zeggen onze klanten...


Bel ons voor advies:
+31 26 325 46 52
06 53 37 69 75
E-mail sturen:
info@borel.nl
Leo Huberts
Leo Huberts, Betontechnologisch adviseur

Call Us:
+31 26 325 46 52
E-mail Us:
info@borel.nl
Copyright © 2023 Borèl B.V.
Website door mostvalue_