20 jaar gegarandeerde werking

Borel is al 20 jaar gespecialiseerd in de productie en levering van producten voor het permanent versterken en beschermen van beton en minerale ondergronden.

Aanvankelijk werden alleen transparante producten geleverd, maar gaandeweg werden ook gepigmenteerde varianten in het leveringsprogramma opgenomen.

De producten gaan een reactie aan met de ondergrond en na inwerking is de verdichting en bescherming permanent, water onoplosbaar. 

De werking van de producten wordt 20 jaar p/r gegarandeerd, uiteraard onder voorbehoud van de juiste applicatie en het geadviseerde periodieke onderhoud met onze Cleaner Sealer. Gebruik van onze Cleaner Sealer zorgt ervoor, dat het behandelde oppervlak in één behandeling wordt gereinigd en waar mogelijk wordt bijgevoed. Verschraling wordt op deze manier maximaal tegengegaan.

Het resultaat van de behandeling dient altijd vooraf te worden getest. Voor een goed resultaat is het van  belang dat de producten voldoende in de ondergrond kunnen indringen. Voor het testen worden ( kleur) monsters ter beschikking gesteld.

De producten voldoen aan de CE 1504-2 eisen en bevatten geen oplosmiddelen en/of schadelijke bestanddelen.

Cleaner onderhoudsmiddel

Beton vraagt helaas ook onderhoud. Beton kan immers aangetast zijn door schadelijke stoffen vanuit de lucht of vloeistoffen hebben hun effect gehad. Maar intensief gebruik kan het beton natuurlijk ook beschadigen.

Meer informatie

Onze partners

Copyright © 2021 Borel B.V.
Gemaakt door mostvalue_